Zondag 10 maart - Samen voor het Klimaat

Op zondagmiddag 10 maart is er een grote Klimaatmars in Amsterdam, van 13 – 16 uur. Omdat het klimaat ons juist als gelovige mensen ter harte gaat, willen we daar met zoveel mogelijk jongeren en anderen uit Driebergen heen gaan. We verzamelen om 11.30 uur op station Driebergen (spoor 2, trein van 11.42). Wie zich vooraf aanmeldt via http://duurzaamdriebergen.nl krijgt een gesponsord lunchpakket mee. De reis wordt op eigen kosten en eigen risico gemaakt. Jongeren onder de 14 jaar moeten vergezeld worden door een volwassen begeleider, óf kunnen zich bij ons melden voor een begeleider (maar geen garantie dat we iemand kunnen vinden).

Bij terugkomst is er voor wie zich aanmeldt, een maaltijd in Nieuw Salem. Wie niet meewil naar Amsterdam maar wel wil helpen koken: meld je aan!

We besluiten onze Klimaatdag met een viering om 18.30 uur (let op: de viering begint dus een uur eerder dan gewoonlijk!) in de Grote Kerk. De viering wordt voorbereid door een aantal jongeren. Het RK jongerenkoor o.l.v. Lieke van Oostenbrugge zal zingen en ds. Marian van Giezen is de voorganger. Uiteraard is bij die viering iedereen van harte welkom (of je mee bent geweest of niet)!

Tot ziens op 10 maart 11.30 uur op spoor 2!