×

Fout

The CEGCore2 library could not be found.

KERK IN CORONATIJD

Het Coronavirus beheerst het nieuws. En dat wereldwijd. En dat niet voor even. Het heeft gevolgen die we bij lange na niet overzien. Het stelt ons voor vele vragen. Ook als het over de kerk gaat. Want, hoe gaan we verder in de kerk. Waar is God in deze pandemie. Heeft de Bijbel hierover iets te zeggen. Wat zijn de gevolgen voor het beleven van de gemeenschap in en buiten de kerkdienst, op onze omgang met elkaar. Hoe beleven we de liturgie, de on-line-diensten. En ook, als er een vaccin komt en we mogen in de toekomst weer volop bij elkaar komen… Gaat alles dan weer als vanouds of komt er ‘een nieuw normaal’ in de kerk. Wat verwachten we, wat hopen we?
Graag zouden we als predikanten samen met u hierover van gedachten wisselen. We stellen ons een pittige kring voor op drie data (12 oktober, 26 oktober en 16 november) Op elk van deze drie data zijn er ook weer drie momenten op de dag waar u uit kunt kiezen 10.00 uur, 15.00 uur en 20.00 uur. Ieder van ons heeft op een dergelijke dag een eigen groep. Het is met het oog op de voorbereiding en indeling belangrijk dat u zich opgeeft en daarbij meteen aangeeft op welke tijd u wilt komen. Dat kan op het e-mailadres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag vóór 10 oktober!

Bij wie van ons u in de groep komt en wie er nog meer in de groep zitten, wordt een verrassing. Nog een laatste opmerking, het is fijn als u alle drie de keren deelneemt. Wij zien ernaar uit om met elkaar over dit onderwerp na te denken en elkaar te bevragen.

Data: 12 oktober, 26 oktober en 19 november
Tijd: 10.00 – 12.00 uur; 15.00 – 17.00 uur; 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Nieuw Salem
Opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.