×

Fout

The CEGCore2 library could not be found.

BIJBELGESPREKSKRING ONBEZORGD LEVEN

onbezorgdNog voor de coronacrisis schreef ds. Niek Tramper dat bezorgdheid en angst wijdverbreide emoties zijn in de samenleving. Mensen maken zich zorgen over het verlies van veiligheid, van een betrouwbaar klimaat, van integere berichtgeving en vandaag meer dan ooit verlies van gezondheid en regie. Hoe kunnen we Jezus’ woorden dan serieus nemen als Hij zegt: “Wees niet bezorgd en wees niet bang?”. In zijn nieuwe bijbelstudies over de Bergrede neemt Niek Tramper ons mee naar de tegendraadse woorden van Jezus: ‘Gelukkig wie met lege handen staan’.

Deze bijbelgesprekskring is in de avond, ongeveer één keer per 3 weken, voor mensen die overdag verhinderd zijn vanwege werk, zorg of andere redenen. We gaan aan de slag met de Bergrede over het ‘goede leven’. Leidraad is het boek van Niek Tramper dat bij mij verkrijgbaar is en per avond gemiddeld tien bladzijden leeswerk ter voorbereiding vraagt. Tot en met de Kerst staan er nu vier avonden gepland: woensdagavond 7 oktober; woensdagavond 28 oktober; maandagavond 16 november; dinsdagavond 8 december. Vanaf 19.45 uur inloop en om 20.00 uur start in ’t Hoge Licht.
Dit is een kring coronaproof op anderhalve meter afstand van elkaar. Het maximaal aantal deelnemers is ongeveer 12. Wél fijn dus als u, jij meedoet om er zoveel mogelijk bij te zijn.
Informatie en opgave bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0610730732 vóór dinsdag 6 oktober a.s.