SL?GD!
Samen Leven? Gewoon Doen!

Geestelijke verzorging voor mensen met een verstandelijke beperking. Een samenwerkingsverband van de Protestantse Gemeente Driebergen en Bartimeus Doorn.

In Driebergen wonen veel mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking, min of meer begeleid zelfstandig. De Protestantse Gemeente en Bartimeus hebben gezamenlijk een pastor aangesteld voor de pastorale zorg, c.q. geestelijke verzorging van deze mensen. Rond de pastor is een werkgroep gevormd, Samen Leven? Gewoon Doen!, waarin ook twee mensen met een beperking zitting hebben. De basis voor dit pastoraat, c.q. geestelijke verzorging vormt het Café Goedenavond, een ontmoetingsplaats voor mensen met beperking. Dit Café is elke eerste en derde vrijdag van de maand van 19.30-22.30 uur open en wordt gehouden in Nieuw Salem, De Lei 86 te Driebergen.

Pastor is Hester van Gurp, woensdags bereikbaar voor het maken van een afspraak, tel: 06 4426 7373 of E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

smaakmakers 2landelijkedag

Op de landelijke diaconale dag van de Protestantse Kerk in Nederland werd het Café Goedenavond als smaakmaker van het jaar 2019 derde!

 

 
In verband met Corona zijn er op dit moment geen activiteiten.