SOEPHUIS

soephuisIedere vrijdag serveren wij in De Ontmoeting (achter Koek & Ei) een lekkere kop soep met een stukje brood met kruidenboter. Zolang het in de Coronatijd kan gaan we er mee door. We houden anderhalve meter afstand en maken ruimte voor een nieuwe gast als we de soep op hebben. Kom eens kijken.

 

 

 

 

 

 

EET MEE MET DE KERK

De commissie die deze maaltijden organiseert met een hele stoet vrijwilligers, heeft moeten besluiten in ieder geval tot en met december niet in Nieuw Salem bijeen te komen om samen te eten. Er is wel een goed lopend alternatief ontwikkeld sinds mei: een eet mee tas met een gevarieerde maaltijd. U kunt een tas aanvragen twee weken voor de eerste vrijdag van de maand.

Reserveren bij Lidy Nijhof 0343-517890, graag bellen in de morgen. 

 

WOENSDAGMIDDAG-OPENSTELLING GROTE KERK

Van maart t/m november 2021 is de Grote Kerk op de woensdagmiddagen weer geopend, van 14:00–16:00 uur. Op de aangegeven tijd bent u van harte welkom om binnen te lopen voor een moment van rust, om een kaarsje te branden, voor een gesprek(je) of om alleen maar even te zitten en tot rust te komen in deze soms hectische tijd. Om de week speelt Albert Blok een uur op het orgel.

Wij houden ons uiteraard aan de voorschriften rondom Corona. Er staat daarom een fles ontsmettingsmiddel om uw handen te reinigen en we zien u graag met een mondkapje. Ook kunnen we u een glas water of thee aanbieden. In de vitrines achterin de kerk wordt een tentoonstelling ingericht met fraai beschilderde paaseieren.

WEES WELKOM!!