Koffie met een oortje

koffieElke vrijdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur houden de predikanten (ds. Marian van Giezen, ds. Aleida de Hoog, ds. Henk Reinders en ds. Hariët Tarpeh) inloopspreekuur in Koek en Ei, in het diaconale pand De Ontmoeting. Ook ds. Bert de Goede is nu en dan van de partij. Voor wie een luisterend oor nodig heeft, staan zij klaar. U bent van harte welkom.

 

Iedere vrijdag Soephuis

soepIn De Ontmoeting naast de Grote Kerk is het iedere vrijdag Soephuis: een heerlijke kop verse soep met een stuk brood voor €1. Het Soephuis is open van 11.30-13.30 uur! Ingang via de Hoofdstraat 113 of aan De Lei naast Nieuw Salem. Van harte welkom.

De Binnenkamer

getijdenDe getijdengebeden in de kapel op Nieuw Hydepark worden gehouden van maandag t/m vrijdag, ’s morgens om 9.30u en ’s avonds om 21.30u. U bent van harte welkom een keer zo’n gebed bij te wonen.

 

Café Goedenavondslgd

Ieder eerste en derde vrijdagavond van de maand is het Goedenavondcafé van 19.30 uur – 22.15 uur geopend voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Het café wordt gehouden in ’t Hoge Licht, Klaproos 2

Koffie-inloopochtend

Elke dinsdagmorgen is er in het Wijk-Ontmoetings-Punt (WOP) in de Bron (Damhertlaan 87 bij winkelcentrum De Sluis) een koffie-inloop. Iedereen is van harte welkom van 9.30-11.30u.

Info: Bram Dekker (518826)

Eet mee met de kerksamenetensamendelen

Elke eerste vrijdag van de maand, met uitzondering van de zomermaanden, bent u vanaf 18.00 uur welkom bij Eet mee met de kerk in Nieuw Salem. We beginnen met een welkomstdrankje en daarna is er een gezellig driegangendiner.

Kosten:         € 5,00

Opgave:        Lidy Nijhof (517890)